Partners

Eko Okna

Eko-Okna werd opgericht in 1998 in Polen en groeide uit tot één van de belangrijkste Europese fabrikanten van ramen en deuren.
Vanuit de twee hoog-technologische productie-eenheden in Kornice, vertrekken de producten naar afnemers in ondertussen 19 Europese landen. Naast de fabricatie van PVC ramen en deuren, biedt Eko-Okna ook een breed gamma aan aluminium en houten schrijnwerk, rolluiken, vliegenramen en garagepoorten.  Eko okna , heeft een grote showroom in Courcelles ter beschikking van de klanten van Izodom Benelux BV. Behalve een sterke prijszetting bieden we topproducenten van profielen aan zoals oa Aluprof, Salamander,  enz… .

www.ekookna.be

Beeldstroo Consultancy

Onder de drijvende kracht van Leona Beeldstroo is Beeldstroo Consultancy één van de meest vooraanstaande consultant-bedrijven met expertise op het vlak van duurzame projectontwikkeling en hernieuwbare energie. 
Behalve in Nederland werken ze projecten uit in de continenten Amerika en Afrika. Voor de grote bouwprojecten doet Beeldstroo Consultancy en haar partners exclusief beroep op de Izodom-technologie!

www.beeldstrooconsultancy.com